Поширення адвентивних деревних видів на золошлаковідвалах Бурштинської теплової електростанції - Неспляк, О.С.; Куліш, В.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
У дендрофлорі золошлаковідвалів Бурштинської ТЕС виявлено 23 адвентивних види, переважна більшість яких ростуть на рекультивованих відвалах. Проведено систематичний аналіз, вивчено поширення досліджуваних видів. В дендрофлоре золошлакоотвалов Бурштинской ТЕС обнаружено 23 адвентивных виды, большинство которых произрастает на рекультивированных отвалах. Проведен систематический анализ, изучено распространение исследуемых видов. 23 adventive species were found in dendroflora of ash-and-slag dumps of Burshtynska TEPS. They grew mostly in recultivated dumps. Systematic analysis was carried out, spread of these species was investigated.