Граничні властивості розв'язків задачі Діріхле в еліптичній області - Ворошик, Н.Й.; Горбайчук, В.Й. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджуються розв'язки задачі Діріхле у фіксованому еліпсі та їх поведінка в інтегральній метриці, коли внутрішня точка еліпса наближається до його межі. We study solutions of a Dirichlet problem in a fixed ellipse and their behavior in the integral metric in the case where interior points approach the boundary of the ellipse.