Інтегрування лінійної сингулярно збуреної системи з виродженням - Старун, І.І.; Шкіль, М.І. (Український математичний журнал, 1995)
Викладено метод знаходження розв'язку лінійної однорідної системи з виродженою матрицею та малим параметром при похідній. We present a method for finding a solution of a linear homogeneous system with degenerate matrix and a small parameter with the derivative.