Элементарные и мультиэлементарные представления вектроидов - Белоусов, К.И.; Назаров, Л.А.; Ройтер, А.В.; Сергейчук, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено, що скінченнозображуваний вектроїд з точністю до ізоморфізму визначається своєю поповненою бівпорядкованою множиною. Охарактеризовано елементарні і мультиелементарні зображення таких вектроїдів (котрими у випадку біінволютивних множин майже вичерпуються нерозкладні зображення). We prove that every finitely represented vectroid is determined, up to an isomorphism, by its completed biordered set. Elementary and multielementary representations of such vectroids (which play a central role for biinvolutive posets) are described.