Об устойчивости линейных гибридных механических систем с распределенным звеном - Мартынюк, А.А.; Слынько, В.И. (Український математичний журнал, 2008)
Наведено новий підхід до розв'язання задачі про стійкість гібридної системи, що грунтується на конструктивній побудові елементів матричнозначного функціонала. We present a new scheme of solving the problem of stability of a hybrid system based on the
constructive creation of elements of a matrix-valued functional.