О свойствах решений предельной задачи для систем нелинейных дифференциально-функциональных уравнений нейтрального типа - Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 2008)
Вивчаються асимптотичні властивості неперервно диференційовних i обмежених при t ≥ T > 0 (разом із першою похідною) розв'язків одного класу систем нелінійних диференціально-функціональних рівнянь. For one class of systems of nonlinear functional differential equations, we study asymptotic properties of their solutions continuously differentiable and bounded for t ≥ T > 0 together with their first derivatives.