Управляемость в динамических колебательных системах - Илолов, М.; Эльназаров, А.А. (Український математичний журнал, 2008)
Розглядаються питання керованості в динамічних коливальних системах. Знайдено розв’язок локальної задачі управління для одного класу систем диференціальних рівнянь. Наведено приклад застосування основних результатів. We consider problems of controlability in oscillatory dynamical systems. The solution of local control
problem for a class of systems of differential equations is found. An example of application of main
results is presented.