Асимптотичні двофазові солітоноподібні розв'язки сингулярно збуреного рівняння Кортевега - де Фріза зі змінними коефіцієнтами - Самойленко, В.Г.; Самойленко, Юл.І. (Український математичний журнал, 2008)
Предложен алгоритм построения асимптотических двухфазных солитоноподобных решений уравнения Кортевега - де Фриза с малым параметром при старшей производной. We propose an algorithm of the construction of asymptotic two-phase soliton-type solutions of the
Korteweg – de Vries equation with a small parameter at the higher derivative.