Система лісівничих заходів щодо ліквідації наслідків масового всихання ялинників у буково-ялицевих типах лісу Карпат - Криницький, Г.Т.; Крамарець, В.О. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Запропонована система лісівничих заходів із ліквідації наслідків масового всихання штучно створених насаджень ялини в букових та ялицевих типах лісу на території Карпат. Предложена система лесохозяйственных мероприятий по ликвидации последствий массового усыхания искусственно созданных насаждений ели в букових и пихтовых типах леса на территории Карпат. System of forestry measures are offered for elimination of consequences of the mass decline of artificially planted spruce stands in beech and silver fir forest types in the territory of Carpathians.