Классическая разрешимость первой начально-краевой задачи для нелинейного сильно вырождающегося параболического уравнения - Базалий, Б.В.; Краснощек, Н.В. (Український математичний журнал, 2004)
Доведено icнування в цілому за часом класичного розв'язку початково-крайоиої задачі для нелінійного параболічного рівяння з сильним виродженням. We prove the existence of a classical solution global in time for the first initial boundary-value problem for a nonlinear strongly degenerate parabolic equation.