Про мажоранта в теоремі Харді - Літтлвуда для похідних вищих порядків - Горбайчук, В.Й.; Піддубний, О.М. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано умови на мажоранту, за яких класична теорема Харді—Літтлвуда для класу аналітичних у крузі функцій справедлива в термінах похідних довільного фіксованого порядку. We establish conditions for majorants under which the classical Hardy-Littlewood theorem for the class of functions analytic in a disk is true in terms of derivatives of arbitrary fixed order.