До питання про мультиплікативність канонічних діагональних форм матриць над областю головних ідеалів - Прокіп, В.М. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується структура неособливих матриць над областю головних ідеалів, що мають властивість мультиплікативності канонічних діагональних форм. Зокрема, встановлено необхідну та достатню умови мультиплікативності канонічних діагональних форм неособливих матриць над даною областю. We study the structure of nonsingular matrices over the domain of principal ideals that possess the property of multiplicativity of canonical diagonal forms. In particular, we establish necessary and sufficient conditions of multiplicativity of canonical diagonal forms of nonsingular matrices over this domain.