Вложение образов операторов и рефлексивность банаховых пространств - Вершинин, Р.В. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено критерій рефлексивності сепарабельного банахового простору у термінах зв'язку між вкладенням образів, факторизацією та мажоризацією операторів, що діють у цьому просторі. We establish a criterion of reflexivity for a separable Banach space in terms of the relation between the imbedding of the images, factorization, and majorization of operators acting in this space.