О практической μ-устойчивости решений стандартных систем с запаздыванием - Мартынюк, А.А.; Сунь Чжень-ци (Український математичний журнал, 1999)
Вивчається проблема μ-стійкості динамічної системи з запізненням. Встановлено умови практичної μ- стійкості для загального випадку і квазілінійної системи. Запропоновані умови ілюструються на прикладі. We study the problem of μ-stability of a dynamical system with delay. Conditions of the practical μ-stability are established for the general case and for a quasilinear system. The conditions suggested are illustrated by an example.