Про деякі інтегральні рівняння з узагальненою функцією Лежандра - Вірченко, Н.О.; Січкар, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Розв'язано та досліджено інтегральне рівняння з узагальненою приєднаною функцією Лежандра Pm,nk(z) з використанням дробового інтегро-диференціального числення. We solve and investigate an integral equation with the generalized associated Legendre function Pkm,n(z) by using the fractional integro-differential calculus.