Про наближення в метриці Lq функцій з класів Вейля - Надя сумами Зигмунда - Костич, М.В. (Український математичний журнал, 1999)
Знайдено точні за порядком оцінки відхилень лінійних середніх Зигмунда від функцій з класів Вейля — Надя в інтегральній метриці. In the integral metric, estimates exact by order are found for deviations of the Zygmund linear means from functions, which belong to Weyl-Nagy classes.