Про обмеженість середніх квадратичних логарифмів добутків Бляшке - Васильків, Я.В.; Кондратюк, А.А. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено умови обмеженості середніх квадратичних логарифмів добутків Бляшке. We establish conditions for boundedness of square means of the logarithms of Blaschke products.