О полиномиальном приближении решений дифференциально-операторных уравнений - Оруджев, Г.Д. (Український математичний журнал, 1993)
Побудовано поліноміальні наближення розв’язків диференціальних рівнянь першого та другого порядків у банаховому просторі, для яких задача Коші поставлена коректно. Polynomial approximations are constructed for the solutions of differential equations of the first and second order in a Banach space for which the Cauchy problem is stated correctly.