О возмущении полунетеровых операторов в неполных пространствах. II - Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 1993)
Розглядається задача про збурення напівнетерового оператора при мінімальних припущеннях про задані простори. The problem of perturbation of a semi-Noether operator is studied under minimal restrictions imposed on given spaces.