Теорема Кли для линейно выпуклых множеств - Момот, И.В. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено комплексний аналог класичної теореми Клі для сильно лінійно опуклих замкнених множин. We prove a complex analog of the classical Klee theorem for strongly linearly convex closed sets.