Об асимптотическом интегрировании одной системы линейных дифференциальных уравнений с малым параметром при части производных - Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2002)
Запропоновано асимптотичний метод інтегрування одного виду систем лінійних диференціальних рівнянь з малим параметром при частині похідних. We propose an asymptotic method for the integration of one type of systems of linear differential equations with a small parameter in the coefficients of a part of derivatives.