Вывод моментных уравнений для решений системы дифференциальных уравнений, зависящей от полумарковского процесса - Валеев, К.Г.; Джалладова, И.А. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено новий метод виводу моментних рівнянь для розв'язків системи нелінійних рівнянь, що залежить від кінцевозначного напівмарковського процесу. Для систем лінійних рівнянь зроблено порівняння з відомими результатами. We present a new method for the derivation of moment equations for solutions of a system of nonlinear differential equations dependent on a finite-valued semi-Markov process. For systems of linear equations, we compare the results obtained with known ones.