О числе Суслина вполне ограниченных левотопологических групп - Протасов, И.В. (Український математичний журнал, 2002)
Для кожного нескінченного кардинала а побудовано нульвимірну цілком обмежену лівогопо-логічну групу з числом Сусліна α. For every infinite cardinal α, we construct a zero-dimensional totally-bounded left-topological group with Suslin number α.