Усреднение в интегральных многозначных уравнениях Вольтерра - Витюк, А.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Наведено обгрунтування однієї схеми усереднення для інтегральних многозначних рівнянь Вольтерра. This paper is devoted to the justification of one averaging method for Volterra integral set-valued equations.