Краевые задачи для нагруженного гиперболо-параболического уравнения с характеристической линией изменения типа - Елеев, В.А. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено однозначну розв’язуваність крайових задач для мішаного рівняння другого порядку гіперболо-параболічного типу. We establish the unique solvability of some boundary-value problems for a mixed second-order hyperbolic-parabolic equation.