Некоторые свойства многопараметрических случайных полей - Бондарев, Б.В.; Жирный, Г.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджуються деякі властивості багатопараметричних випадкових полів: питання абсолютної неперервності мір, усереднення у багатопараметричному випадку. Для однієї стохастичної системи побудовані нерівності великих відхилену. We study some properties of multiparameter random fields, namely, the problems of absolute continuity of measures and averaging in the multiparameter case. For a special stochastic system, we present inequalities of large deviations.