Аппроксимация сжатий периодических функций в пространстве Lp,p<1 - Пичугов, С.А. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується поведінка найкращого наближення стисків функцій тригонометричними поліномами у просторі Lp,p<1.