Кусочно-гладкая⁺ версия теоремы о неявных функциях - Миклюков, В.М. (Український математичний журнал, 2008)
Введено клас кусково-гладких⁺ відображень, i для відображень цього класу доведено теорему про неявні функції. Доведення ґрунтується на теоремі про глобальний гомеоморфізм, що походить з відомої теореми A. В. Чернавського. A class of piecewise smooth⁺ mappings is introduced and the implicit function theorem is proved for
mappings from this class. The proof is based on the theorem on global homeomorphism dating back to
the well-known Chernavskii theorem.