Найкращі M-членні ортогональні тригонометричні наближення класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2008)
Получены порядковые оценки наилучших M-членных ортогональных тригонометрических приближений классов B Ωp,θ периодических функций многих переменных в метрике пространства Lq в случае 1 < q ≤ p < ∞. We obtain order estimates for the best M-term orthogonal trigonometric approximations of the classes BΩp,Θ of periodic functions of many variables in the metric of the space Lq for 1 < q ≤ p < ∞.