Юрій Юрійович Трохимчук (до 80-річчя від дня народження) - Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Березанський, Ю.М.; Боярський, Б.; Горбачук, М.Л.; Копилов, А.П.; Королюк, В.С.; Луковський, І.О.; Портенко, М.І.; Решетняк, Ю.Г.; Скороход, А.В.; Тамразов, П.М.; et al. (Український математичний журнал, 2008)
Сімнадцятого березня 2008 р. виповнилось 80 років відомому вченому в області сучасної теорії функцій та топології, члену-кореспонденту НАН України Юрію Юрійовичу Трохимчуку.