О неравенствах типа Колмогорова для дробных производных функций двух переменных - Бабенко, В.Ф.; Пичугов, С.А. (Український математичний журнал, 2008)
Доведено нову точну нерівність типу Колмогорова, яка оцінює норму мішаної похідної дробового порядку (в сенсі Маршо) функції двох змінних через норму самої функції і норми її частинних похідних першого порядку. A new sharp inequality of the Kolmogorov type is proved that estimates the norm of a mixed derivative of fractional order (in the Marchaud sense) of a function of two variables with the help of the norm of function itself and norms of its first-order partial derivatives.