К построению кубатурных формул, инвариантных относительно диэдральных групп - Шамсиев, Э.А. (Український математичний журнал, 2008)
Вивчаються кубатурні формули, що інваріантні відносно діедральної групи порядку 16p. We study cubature formulas invariant under the dihedral group of order 16p.