Асимптотика приближения ψ-дифференцируемых функций многих переменных - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2008)
Досліджуються апроксимативні характеристики класів ψ-диференційовних функцій багатьох змінних, уведених O. I. Степанцем. Наведено асимптотику наближення функцій цих класів. We investigate approximative characteristics of classes of ψ-differentiable multivariable functions
introduced by A. I. Stepanets. We give asymptotics of the approximation of functions from these
classes.