Разрешимость краевой задачи для эллиптического дифференциально - операторного уравнения второго порядка со спектральным параметром в уравнении и в граничных условиях - Алиев, Б.А. (Український математичний журнал, 2010)
Досліджено розв'язність крайової задачі для еліптичного диференціально-операторного рівняння другого порядку зі спектральним параметром у рівнянні і в граничних умовах, а також асимптотичну поведінку власних значень, що відповідають однорідній крайовій задачі. We study the solvability of a boundary-value problem for the second-order elliptic differential-operator equation with spectral parameter both in the equation and in boundary conditions. We also analyze the asymptotic behavior of the eigenvalues corresponding to the uniform boundary-value problem.