Структура скінченної інверсної напів-групи з нулем, кожний стабільний порядок якої є фундаментальним або антифундаментальним - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2010)
Установлены необходимые и достаточные условия для того, чтобы любой стабильный порядок на конечной инверсной полугруппе с нулем был фундаментальным или антифундаментальным. We establish necessary and sufficient conditions for any stable order on a finite inverse semigroup with zero to be fundamental or antifundamental.