Наилучшее m-членное тригонометрическое приближение классов Brp,θ функций малой гладкости - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Одержано точну за порядком оцінку найкращого m-членного тригонометричного наближення класів Бесова Brp,θ в періодичних функцій багатьох змінних малої гладкості у просторі Lq,1<p≤2<q<∞. We obtain an exact-order estimate for the best m-term trigonometric approximation of the Besov classes Brp,θ of periodic functions of many variables of low smoothness in the space L q , 1 < p ≤ 2 < q < ∞.