Анатолій Михайлович Самойленко (до 75-річчя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Бойчук, О.А.; Горбачук, М.Л.; Дрозд, Ю.А.; Королюк, В.С.; Луковський, І.О.; Макаров, В.Л.; Нікітін, А.Г.; Перестюк, М.О.; Портенко, М.І.; Самойленко, Ю.С.; Трохимчук, Ю.Ю.; et al. (Український математичний журнал, 2013)
Другого січня 2013 р. виповнилося сімдесят п’ять років видатному математику, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Анатолію Михайловичу Самойленку — одній із найяскравіших особистостей у сучасній українській науці.