Периодические решения линейных дифференциальных включений с импульсами - Скрипник, Н.В. (Український математичний журнал, 2008)
Для линійних диференціальних включень з iмпульсами у фіксовані моменти часу встановлено достатні умови Існування періодичних R-розв'язків. For linear differential inclusions with pulses at fixed times, we establish sufficient conditions for the
existence of periodic R-solutions.