О нормальности семейств пространственных отображений с ветвлением - Севостьянов, Е.А. (Український математичний журнал, 2008)
Вивчаються просторові відображення з розгалуженням, що задовольняють модульні нерівності. Щодо класів таких відображень отримано низку достатніх умов нормальності сімей. We study the space mappings with branching that satisfy to modulus inequalities. For classes of such mappings, we obtain some sufficient conditions of the normality of families.