Типологічна структура та біопродуктивність лісів ДП "Кремінське ЛМГ" - Пастернак, В.П.; Яроцький, В.Ю. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Розглядаються особливості оцінювання біопродуктивності лісів ДП "Кремінське ЛМГ" на типологічній основі. З використанням польової ГІС Field-Map на ділянках інвентаризації проведено оцінювання основних компонентів лісових екосистем, зокрема детриту (підстилки та відмерлої деревини). Рассматриваются особенности оценки биопродуктивности лесов ГП "Кременское ЛОХ" на типологической основе. С использованием полевой ГИС Field-Map на участках инвентаризации проведена оценка основных компонентов лесных экосистем, в частности, детрита (подстилки и отмершей древесины). Peculiarities of forest bioproductivity estimation on typological base in the State Forest-hunting Enterprises "Kremiske" are examined. Using Field-Map on inventory plots the main components of forest ecosystems, particularly detritus (litter fall and dead wood) have been estimated.