Варьерные функции для одного класса полулинейных параболических уравнений - Бондаренко, В.Г.; Прокопенко, Ю.Ю. (Український математичний журнал, 2008)
Для параболічного квазілінійного рівняння з монотонним опуклим потенціалом методом декомпозиції побудовано супер- та субпараболічні бар'єрні функції. For a parabolic quasilinear equation with monotone convex potential, we construct superparabolic and subparabolic barrier functions by the method of decomposition.