Оцінка залишкового члена інтерполяційного ланцюгового дробу Тіле - Пагіря, М.М. (Український математичний журнал, 2008)
Получена оценка остаточного члена для интерполяционной цепной дроби Тиле. An estimate of a remainder term of the Thiele interpolational continued fraction is obtained.