Метод ускоренной сходимости для построения решений нетеровой краевой задачи - Бойчук, А.А.; Чуйко, С.М. (Український математичний журнал, 2008)
Досліджено задачу про знаходження умов існування та побудову розв'язків нетерових слабконелінійних крайових задач для систем звичайних диференціальних рівнянь. Побудовано нову ітера-ційну процедуру з прискореною збіжністю для знаходження розв'язків нетерової слабконелінійної крайової задачі для системи звичайних диференціальних рівнянь у критичному випадку. We study the problem of finding existence conditions and the construction of solutions of the Noetherian
weakly nonlinear boundary-value problems for systems of ordinary differential equations. We propose a
new iterative algorithm with accelerated convergence for the construction of solutions of the Noetherian
weakly nonlinear boundary-value problem for a system of ordinary differential equations in the critical
case.