Неединственность решения пространственной задачи Геллерстедта для одного класса многомерных гиперболо-эллиптических уравнений - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Показано неєдиність розв'язку просторової задачі Геллерстедта для одного класу багатовимірних гіперболо-еліптичних рівнянь. It is shown that the solution of the Gellerstedt space problem is not unique for one class of multidimensional hyperbolic-elliptic equations.