Про єдиність розв’язків задач Діріхле та Неймана для операторно-диференціального рівняння другого порядку еліптичного типу на півосі - Горбачук, В.М. (Український математичний журнал, 1994)
Для диференціального рівняння другого порядку еліптичного типу в банаховому просторі описано всі розв'язки однорідних задач Діріхле та Неймана і знайдено умови їх однозначної розв'язності. For an elliptic second-order differential equation in a Banach space, we give a description of all solutions of the homogeneous Dirichlet and Neumann problems and establish conditions under which these problems are uniquely solvable.