Стохастический анализ и одна минимизационная задача - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядається задача пошуку форми функціоналу від нескінченновимірного аргументу, для якого деякий наперед заданий вираз набуває мінімуму при фіксованому значенні параметра. Рівняння для невідомого функціоналу близьке за формою та методом розв'язку до рівнянь з розширеним стохастичним інтегралом. We consider the problem of finding the form of a functional of an infinite-dimensional argument for which a certain given expression takes the minimum value for a fixed value of the parameter. The equation obtained for an unknown functional resembles equations with extended stochastic integral.