Про деякі класи регулярних лінійних розширень динамічних систем на торі - Кулик, В.Л. (Український математичний журнал, 1994)
Виділені деякі класи лінійних розширень динамічних систем на торі, для яких із слабкої регулярності випливає регулярність. We select some classes of linear extensions of dynamical systems on a torus for which weak regularity implies regularity.