О факторизации матриц подстановочного типа - Круглов, В.Е. (Український математичний журнал, 1994)
Використовуючи апарат теорії алгебраїчних функцій , конструктивно будується канонічна факторизація матриць підстановочного типу, які задані на розімкненому контурі. By using the methods of the theory of algebraic functions, we present an explicit construction of the canonical factorization of matrices of permutation type given on an open contour.