О множествах регулярного роста функций, аналитических в открытой полуплоскости - Малюткин, К.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Вводиться поняття множини регулярного зростання для функції, аналітичної в відкритій півплощині. Зокрема, для функції цілком регулярного зростання в відкритій півплощині вся півплощина являється її множиною регулярного зростання. Розвинута теорія застосовується для розв'язання однієї задачі ермїгової інтерполяції в класі функцій цілком регулярного зростання в півплощині з індикатором, рівним заданому. We introduce the notion of the set of regular growth for functions analytic in an open half plane. In particular, for a function of completely regular growth in an open half plane, the entire half plane is its set of regular growth. Developed theory is applied to the solution of a problem of Hermitian interpolation in a class of functions of completely regular growth in a half plane with given indicator.