Информационная сложность слабо сингулярных интегральных уравнений - Переверзев, С.В.; Махкамов, К.Ш. (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено точний степеневий порядок інформаційної складності інтегральних рівнянь, ядра яких мають степеневу особливість, а вільні члени належать до відповідного простору Гельдера. We establish the exact power order of information complexity for integral equations whose kernels have power singularities and free terms belong to the corresponding Hölder space.